CamillaCamilla Lebert Hirvi levde ett helt vanligt liv med karriär, familj, bygga hus och stress. En dag då hennes dåvarande man gick in i väggen tog de ett drastiskt beslut. De sålde allt de ägde och reste på enkelbiljetter med sin då 6-åriga dotter till Thailand. Det var för 13 år sen och hon har sedan dess bott i Thailand och Grekland och varit en internationell entreprenör. Hon lever som en Digital Nomad, dvs försörjer sig på nätet och bor var hon vill och hjälper andra att bli mer fria i sin livsstil. Lyssna på hennes fascinerande historia om hur hennes livsval också gjorde att hon utvecklade sitt inre ledarskap.
Camillas hemsida: http://www.peelitoff.net/

Musiken som spelas i programmet är:

Colors med Laleh

In the shadows med The Rasmus

Skyskraper med Demi Lovato

Girismata med Despina Vandi

I always liked that med Maria Mena

Kärleksvisan med Sarah Dawn Finer

 

Musiken på denna webbplats tillgängliggörs med tillstånd från Stim/NCB.

Share →

2 Responses to Det inre ledarskapet – Camilla Lebert Hirvi

  1. Chia Energi skriver:

    Grattis till ett bra program! Jag har insett att jag måste jobba hårt med min självdisciplin om jag ska få till mitt digitala nomadliv. Jag börjar nog imorrn… 😉

  2. SusanneWendt skriver:

    TACK TACK TACK <3 <3 <3 
    Precis vad jag behövde lyssna till idag, och på slutet kom alla tårarna trillande och vattnade min själ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *